Close

Ontwerp- en ontwikkelstappen: van eerste contact to plaatsen van een opdracht

  • Ontwikkel een op maat ontworpen desktopbehuizing, behuizing, schuine behuizing of kiosk - trolleybehuizing met de lokale LTP-vertegenwoordiger in uw land !
  • Het LTP-team blijft aan uw kant staan. Van de eerste technische briefing tot de ontvangst van een functionele prototype-behuizing, inclusief alle esthetische en montagemogelijkheden.
  • Het prototype vormt de contractuele basis voor toekomstige massaproductie.
  • Kies, afhankelijk van uw behoeften, urgentie en tijdlijn, tussen 2 werkstromen voor de ontwikkeling van uw behuizing.Eerste technische briefing voor de elektronische apparatuur die moet worden beschermd, verfraaid of bedekt

  • Toepassingsomgeving: medisch, diensten, industrieel
  • Functie
  • Vorm
  • Grootte
  • Afwerking en accessoires
  • Project tijdlijn

Keuze tussen de twee LTP-behuizing R & D-opties

ElectroniCase DesignCase
In volledige autonomie, direct online 24/24 Met de lokale partner van LTP, gespecialiseerd in R & D voor behuizingen
Gebaseerd op een van de meer dan 50 vooraf ontworpen behuizingsconstructies, weergegeven via een 3D CAD-tekening online. De vorm en constructie zijn 100% op maat ontworpen, gebaseerd op uw specificaties. 
De behuizing wordt ontwikkeld op basis van de vereiste ruimte van de elektronische apparatuur, de applicatieomgeving en gebruik. 
Het ontwerp van de behuizing wordt voorgesteld door de technici van LTP.
Keuze van de vooraf ontworpen behuizingconstructie (d.w.z. EC10-200-0) en online invullen van het offerteformulier. Voorstel van een behuizing 100% op maat ontworpen via een gedetailleerde projectchecklist op basis van uw eenvoudige schets of een gedetailleerde 3D CAD-tekening met de lokale partner van LTP.
Citaat online berekend. Offerte vastgesteld en berekend door LTP.

Automatische ontvangst van een offerte per e-mail en in het account :

- Prijs prototype

- Seriële prijs op basis van de bestelhoeveelheid

Ontvangst van een offerte voor een 100% op maat ontworpen behuizing per e-mail.

- Prijs prototype

- Seriële prijs op basis van de bestelhoeveelheid

Bestel uw prototype online of per e-mail op basis van de gevalideerde online directe offerte. Bestel uw prototype per e-mail op basis van het bestaande aanbod van LTP.
Programmering en productie van een op maat ontworpen prototype-behuizing inclusief alle vereiste afwerkings- en montagemogelijkheden. Ontwerp, programmering en productie van een op maat ontworpen prototype-behuizing inclusief alle vereiste afwerkings- en montagemogelijkheden.
Ontvangst van het prototype door de klant voor testen en validatie. Ontvangst van het prototype door de klant voor testen en validatie.
Bestel uw seriële productie op basis van het geteste en gevalideerde prototype. Bestel uw seriële productie op basis van het geteste en gevalideerde prototype.