Close
SHAPE: PLASTIC ENCLOSURE

BEHUIZING: kleine, op maat gemaakte kunststof behuizing voor het IoT en de micro-elektronica

Klein tot middelgroot formaat, behuizingen ontworpen en vervaardigd door LTP worden vaak handheld gebruikt, aan de wand gehangen of op een bureau geplaatst.

Ze kunnen ook in een andere, grotere toepassing worden gemonteerd. In de meeste gevallen zijn ze sneller te ontwikkelen en te produceren.

Bij LTP wordt de maatwerk gemaakte oplossing binnen 5 werkdagen gematerialiseerd doormiddel van een prototype voor behuizingsprojecten op basis van ElectroniCase en binnen ongeveer 2 - 5 weken voor DesignCase projecten.

De serieproductie kan direct na goedkeur van het prototype starten. Zelfs als een fabrikant van elektronische apparaten zoals IoT, detectie- en beveiligingsapparatuur, aangesloten kantoor- of professionele IT-apparatuur in eerste instantie had besloten om een kant-en-klare standaardbehuizing te gebruiken en het project zich in een later stadium van het ontwikkelingsproces bevindt, kan LTP een snelle R&D-oplossing bieden.

De offerte voor een op maat gemaakte behuizing kan online of direct via de technische vertegenwoordigers van LTP CASE worden gemaakt. Er zijn twee ontwikkelingsmogelijkheden: ElectroniCase (offerte online) of DesignCase (checklist online). De technologie heeft geen specifieke tooling nodig en toch wordt de uiteindelijke behuizing volledig op maat ontworpen.

Met een op maat gemaakte behuizing past u uw apparaat aan de markt aan en maakt u er een bestseller van!

U werkt aan een nieuw productieontwikkelingsproject en heeft een behuizing nodig? U wilt een behuizing in uw bedrijfskleuren en huisstijl?

U wilt de behuizing voorzien van een gebruikersinstructie om er zeker van te zijn dat de gebruiker de kabels in de juiste connector steekt?

U wilt uw toestel een ergonomische vorm geven voor een comfortabel gebruik, maar u hebt niet het budget, noch de hoeveelheid om een opmaat gemaakte spuitgiet behuizing te maken?

U zou een standaard kunststof behuizing kunnen aanpassen, maar de mogelijkheden zijn beperkt. Met onze ElectroniCase oplossing is het budget vergelijkbaar met een aangepaste standaard spuitgietbehuizing. Bovendien zijn er met een op maat gemaakte behuizing geen grenzen.

Alle esthetische en technische specificaties worden vanaf het begin in overweging genomen. Deze op maat ontworpen vorm en uitstraling geeft uw product een unieke identiteit. Een elektronisch apparaat, direct herkenbaar, zonder extra kosten. Uw verkoop stijgt en uw omzet groeit.

Voldoen aan technische eisen (UL94V0, IP64) en functionele problemen oplossen (PCB-montage, selectieve EMI-lak)

Gemeenschappelijke technische punten van onze klanten, die een op maat gemaakte behuizing willen ontwikkelen zijn: Het product bevat een PCB die beschermd moet worden. De printplaat heeft 2 poorten aan de linkerzijde en 1 poort aan de rechterzijde.

Het afgewerkte apparaat met een printplaat in een kunststof behuizing wordt aan de wand gemonteerd. Een verborgen montagevoorziening is nodig om een onbevoegd persoon in staat te stellen de behuizing te demonteren.

De printplaat in de behuizing moet gemakkelijk toegankelijk zijn voor service en onderhoud. Het apparaat wordt gemonteerd in een machine of in een zeer smalle ruimte waar het op de millimeter precies past.

Het moet zo klein mogelijk zijn.

Een standaardbehuizing moet worden aangepast en uw elektronica moet worden aangepast.

Deze herbewerking kost extra tijd en geld voor de verzendkosten naar de fabriek, het uitpakken, de productie, het verpakken en het opnieuw verzenden naar uw fabriek voor de montage van de printplaat.

Een standaard herwerkte behuizing is misschien zelfs helemaal niet geschikt. Met de LTP-oplossing is het de behuizing die zich aanpast aan de elektronica en uw technische behoeften. Een LTP kunststofbehuizing wordt direct vanuit onze productievestiging in Frankrijk klaar voor montage geleverd, inclusief alle door u gevraagde afwerkingen: uitsneden, verven, markeren en graveren. Uw productieteam kan direct beginnen met de montage van de elektronische componenten.