Close
SHAPE: PLASTIC HOUSING

Kunststof behuizingen & behuizingen op maat voor groot formaat elektronica

Een kunststofbehuizing of -omhulsel is een deksel of een volume dat ontstaat door de montage van kunststofplaten om elektronische apparatuur te beschermen, te verfraaien of af te dekken. In de meeste gevallen is het van een groter formaat en wordt het ondersteund door een intern frame.

Dit frame of binnenskelet kan van metaal of plastic zijn. Een groot elektronisch apparaat voor zwaar gebruik, zoals een spectrometer die in een industriële productieomgeving wordt gebruikt, wordt gemonteerd op een metalen structuur, bedekt met plastic panelen. Met een op maat gemaakte oplossing van LTP kunnen veel verschillende oplossingen worden gevonden voor vorm- en maatvoeringsaanvragen, maar ook voor technische behoeften.

ONTWERPOPLOSSINGEN VOOR KUNSTSTOF DEKSELS OF OMHULSELS: Robuust en mooi

Een zwaar en groot elektronisch apparaat ziet er vaak grof uit, vooral wanneer het apparaat moet worden beschermd tegen mechanische schokken of vuil door een dikke plastic buitenmantel.

LTP biedt de meest kostenefficiënte oplossing, aangepast aan de werkomgeving van uw apparaat en voegt esthetische kenmerken toe die uw apparaat ondanks zijn grootte een modern uiterlijk geven. Andere accessoires, die kunnen worden toegevoegd aan uw unieke cover en behuizing ontwerp zijn bijvoorbeeld wielen, scharnieren, sloten of trolley wielen.

OP MAAT GEMAAKTE PLASTIC DEKSELS OF OMHULSELS: UL94V0, IP, EMI-conform

Vandaag de dag moeten ingenieurs en technici niet alleen functionele problemen van een nieuw apparaat oplossen. Ze moeten ook voldoen aan verschillende normen zoals UL94V0, IP of EMI afscherming.

Onze online checklist geeft u de mogelijkheid om alle noodzakelijke technische functies uit te drukken en op te sommen. Als uw cover of behuizing UL94V0 moet zijn, kan LTP gebruik maken van een gecertificeerde grondstof. Om u te helpen een IP-norm te bereiken, kunnen we het ontwerp van de op maat gemaakte kunststof behuizing inclusief speciale afdichtingen aanpassen. Verschillende oplossingen kunnen worden bereikt door middel van selectieve EMI-lak. We kunnen de externe werkomgeving beschermen tegen elektromagnetische interferentie. Maar we kunnen ook geleidbaarheid creëren binnen het inwendige gebied van de behuizing.