Close
SHAPE: PLASTIC SLOPED DISPLAY & MONITOR ENCLOSURE

Op maat gemaakte SCHUINE CONSOLE TAFELBEHUIZING voor aanraakschermtoepassingen

Een schuine monitor of display plastic behuizing is een volume dat ontstaat door het monteren van plastic platen om elektronische apparatuur, waaronder een display, te beschermen, te verfraaien of te bedekken. Het frontpaneel is schuin, waardoor de interactie tussen de gebruiker en de machine wordt verbeterd.

Met zijn medium formaat kan hij met de hand worden vastgehouden, op een bureaublad of aan de muur worden gemonteerd. Dankzij het schuine frontpaneel met een uitsparing voor een display, monitor of toetsenbord, beschermt het niet alleen elektronica zoals printplaten en connectoren tegen vuil, vloeistoffen of elektromagnetische interferentie, maar stelt het de gebruiker ook in staat om het elektronische apparaat comfortabel te gebruiken en verbetert het de kwaliteit van de mens-machine-interface.

Maak uw apparaat ergonomisch met een op maat gemaakte schuine display & monitorbehuizing

De schuine positie van het frontpaneel maakt een aangepaste montage van het folietoetsenbord of de monitor mogelijk.

LTP fabriceert de op maat gemaakte behuizingen zonder specifieke mal. Dit betekent dat zelfs kleine tot middelgrote productieseries "op maat" kunnen worden ontwikkeld en geproduceerd. Zoals dit een apparaat voor toegangscontrole, dat alle mensen registreert die uw kantoor binnenkomen door ze op een display te laten klikken. Het display en de elektronica op de printplaat achter het display is het hele product. Er is dus in principe geen behoefte aan een behuizing om het display te bedekken.

Maar het ziet er niet uit als een afgewerkt product, ook al werkt het zo goed. Er is een op maat gemaakte kunststof behuizing die perfect op zijn plaats komt. Van een testobject in een lab tot een volledig afgewerkt product is het vaak alleen de plastic behuizing die nodig is.

Maatwerk Membraan Toetsenborden voor uw schuine behuizing: Kies een 1-stop-shop optie!

LTP is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van kunststof behuizingen op maat. Bijna vanaf de eerste dag is deze unieke oplossing geëxporteerd naar diverse andere Europese landen, zoals Duitsland, Nederland, Italië, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

De lokale partner werd telkens zorgvuldig gekozen door LTP. Het doel was om de verschillende markten een reële waarde te bieden.

Daarom zijn alle lokale partners van LTP goed ervaren teams en bieden zij naast een grondige kennis van de ontwikkeling van behuizingen, diverse standaardelektronica, maar ook maatwerkoplossingen voor membraantoetsenborden, connectoren, metalen behuizingen en nog veel meer oplossingen die nodig zijn voor fabrikanten van elektronische meet- of analysetoestellen voor de gezondheids- en schoonheidssector, de industrie of de micro-elektronica.