Close

Haal nu uw gratis kunststof sample behuizing! Ontdek alle technische features die wij u kunnen bieden!

LTP CASE werd in 1985 opgericht met als doel een op maat gemaakte esthetische en technische oplossing te bieden voor de behoeften van kleine en middelgrote productieseries. Met een jaarlijkse behoefte van 1 - 10 000 stuks hebben ze geen toegang tot technologieën voor grote series (voornamelijk spuitgieten) of vinden ze geen voldoening binnen het gamma van standaard kunststof behuizingen.

U kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)79 36 25 666 of per e-mail: nl@ltp-case.nl

U kunt uw aanvraag ook via ons contactformulier sturen.

Van behuizingsontwerp tot fabricage: Een snelle, flexibele en economische oplossing

Door de ontwikkeling van een geïntegreerd proces, van het ontwerp van de behuizing tot de fabricage van de behuizing, is ons "tooling free" proces snel, flexibel en economisch omdat er geen specifieke gereedschapskosten zijn. LTP CASE bespaart tijd en geld voor haar klanten door het ontwerpen en produceren van klantspecifieke behuizingen en omhulsels in kleine en middelgrote series zonder minimale bestelhoeveelheden. Geen matrijs noodzakelijk. Geen nabewerkingen en het frezen van een standaardbehuizing nodig. Sinds de oprichting heeft LTP CASE meer dan 10.000 unieke en verschillende behuizingen op maat ontwikkeld en geproduceerd in heel Europa, met een toegewijde lokale partner in Duitsland, Engeland, Zweden, Nederland, Italië, Spanje, Tsjechië en Rusland. Van de eenvoudigste oplossing tot het meest uitgebreide product, LTP CASE is de partner van alle soorten bedrijven in de gezondheid / schoonheid, service / micro-elektronica en industrie. Op maat gemaakte behuizingen die door LTP worden geproduceerd, zijn ontworpen voor het verfraaien, beschermen of afdekken van analyse-, controle-, verwerkings-, print- of RFID-apparaten of elk type ivd-apparaat (Connected Objects - Internet of the Things).

Een veelvoud aan technische kenmerken en constructieontwerpen zijn beschikbaar

Materiaal. U kunt kiezen uit één of meerdere plastic grondstoffen. Ons technisch verkoopteam zal nadien het best aangepaste materiaal voor uw project definiëren. (ABS, UL, POLYCARBONAAT, PVC of PMMA). Lak, vernis, markeren, digitaal printen & accessoires: De eventuele afwerking gebeurt in eigen huis. Geen enkele van de productiestappen wordt uitbesteed. Personalisatie: Met de informatie in ons online formulier op ElectroniCase kunt u direct een offerte ontvangen op basis van ons vooraf ontworpen behuizingsassortiment. Indien u een unieke vorm van een overdekking wenst te ontwikkelen, zal de online checklist ons toelaten om uw behoeften te begrijpen en een offerte op te stellen. De exacte locatie en de afmetingen worden later door onze productontwikkelaars bevestigd tijdens de ontwikkeling en programmering van uw op maat ontworpen behuizing of frontpaneel. Om u te helpen de verschillende beschikbare functies te begrijpen en te visualiseren, stellen wij u een gratis voorbeeld ter beschikking, dat u direct online kunt bestellen.