Vormvrije verwerking van kunststoffen
+ sneller + voordeliger

ONTWERP en VERVAARDIGING van kunststof behuizingen, omkastingen en onderdelen op maat gemaakt in kunststof plaatwerk.

Het meest geschikte proces voor de productie van kleine en middelgrote series.

2 ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN
Afhankelijk van de complexiteit van uw project en uw deadlines, kiest u de oplossing die bij u past.
LTP, DE UITVINDER VAN KUNSTSTOF PLAATWERK

Sinds 1985 ontwerpt en vervaardigt La Tôlerie Plastique, een kunststofverwerkend bedrijf, op maat gemaakte kunststof behuizingen, omkastingen en onderdelen in haar fabriek in Octeville-sur-mer.

Onze gepatenteerde technologie, Kunststof Plaatwerk, werd uitgevonden om op maat gemaakte, vormvrije kunststof bekledingsoplossingen voor kleine en middelgrote productieseries te ontwerpen en te vervaardigen.

Dankzij dit innoverende procedé biedt het LTP kunststofverwerkend bedrijf zijn klanten een snelle en economische oplossing voor hun behoeften aan behuizingen, omkastingen en mechanische onderdelen op maat.

Als middelgroot bedrijf geeft LTP zijn klanten advies en aanbevelingen voor het welslagen van al hun projecten.

Onze rol:
U adviseren en uw kunststofproject op maat in serie vervaardigen, na het te hebben ontworpen volgens uw technische, budgettaire en esthetische specificaties.

Sinds 1985

 Maatwerk is ons vak

PROJECTMANAGER

Klantenservice
+31 (0)79 36 25 666

ISO

Al onze processen zijn gecertificeerd

LTP ONDERSTEUNT BEDRIJVEN IN ALLE SECTOREN

Sinds zijn oprichting heeft ons kunststofverwerkend bedrijf in Frankrijk, LTP, snel zijn markt gevonden, niet alleen in Frankrijk, maar ook op de exportmarkt. Het “Kunststof Plaatwerk”-procedé beantwoordt namelijk specifiek aan de behoeften van producten op maat met een klein en middelgroot productievolume. Dit is een dagelijks probleem voor veel bedrijven in Europa, in alle sectoren:

GEZONDHEID & SCHOONHEID
Medisch, laboratorium, farmaceutisch, cosmetisch
Industrie
Continue en discontinue processen, algemene elektronica, besturing en meting, e-mobiliteit
Service & IoT

Brand en beveiliging, kantoor, professionele IT

Bouw
Slimme gebouwen, ventilatie, detectie en beveiliging, IoT
ONTDEK ONZE LAATSTE PROJECTEN
Met meer dan 400 nieuwe projecten per jaar gedurende meer dan 35 jaar, brengt het LTP team zijn ervaring van oplossingen die specifiek zijn voor uw sector van activiteit.
EEN KUNSTSTOF VERWERKINGSAANBOD ZONDER MAL IN HEEL EUROPA
Competitiveness Cluster
Start Ups & MKB
Kleine & Middelgrote Bedrijven
Grote Coöperaties
0
ONTWERPEN
0
BEHUIZINGEN IN SERIEPRODUCTIE
0
KLANTEN
0 M€
OMZET

Uw vaste contactpersoon bij Tôlerie Plastique wordt van begin tot eind bij uw project betrokken en geeft u antwoord op uw vragen en advies voor de meest geschikte oplossing.

Na aanvaarding van de door de verkooptechnicus opgestelde aanbieding, wordt elk project toegewezen aan een technicus van ons ontwerpbureau; hij zal gedurende het hele proces van het ontwerpen van uw product contact met u opnemen.
Voor administratieve vragen (orderregistratie, levertijd, betaling, transport etc.) staat LTP Customer Service tot uw beschikking.

Al onze processen zijn ISO 9001 gecertificeerd. Als er een niet-naleving wordt vastgesteld, neemt onze manager after-sales service de klacht in behandeling totdat het probleem volledig is opgelost.

Alle bewerkingen die nodig zijn voor het ontwerp, de fabricage en de afwerking van de behuizingen van ” Tôlerie Plastique” worden uitgevoerd in onze faciliteiten in Octeville sur Mer (Normandië, Frankrijk) of in Toulouse.
De enige uitbestede bewerkingen zijn andere kunststof verwerkingstechnieken in Frankrijk of wanneer er een andere behoefte is dan kunststof (metaal).
NIEUWS
BEDRIJVEN DIE IN ONS VERTROUWEN

Door het ontwerpen van meer dan 10.000 projecten op maat sinds zijn oprichting, heeft het LTP team een nauw partnerschap ontwikkeld met al zijn klanten, zowel in Frankrijk als in Europa.

In de meeste landen of regio’s heeft LTP exclusieve partners met toegewijde technische verkoopteams voor “Kunststof Plaatwerk”.

Onze klanten zijn verspreid over alle soorten bedrijven, van startende ondernemingen tot grote groepen.

Onze partners